мај
31

Општина Центар со ново работно време

 Одлуки и известувања


Од 31 Мај 2010 година, Опшина Центар започна со ново работно време од 08 - 16 h секој работен ден,и пауза од 12 - 12.30 h.
 
Како би ја оцениле оваа информација

1 2 3 4 5
Најлошо Најдобро

Оценување:
1 2 3 4 5
 6 ја имаат оценето оваа содржина

Оставете коментар

Ве молиме најавете се за да оставите коментар